Verwijder een conversatie in de WebApp

Inleiding

In de WebApp is het mogelijk om een conversatie naar je Prullenbak te verplaatsen of deze permanent te verwijderen. Met de tweede optie verwijder je ook jezelf als deelnemer uit de conversatie. Deze pagina legt uit hoe je dit doet.

Verplaats een conversatie naar je Prullenbak

  1. Klik op de conversatie in je inbox
  2. Klik op more_vert Meer in de blauwe balk.
  3. Selecteer delete Verplaats conversatie naar prullenbak
    De conversatie is verplaatst naar je Prullenbak. Je ontvangt niet langer notificaties van nieuwe berichten in deze conversatie in je inbox. Je bent wel nog steeds een deelnemer in deze conversatie.
Eenmaal in je prullenbak, verplaats je een conversatie weer terug in je inbox door move_to_inbox Verplaats conversatie naar Inbox te selecteren onder de knop more_vert Meer.

Verwijder een conversatie en jezelf als deelnemer

  1. Klik op delete Prullenbak in het menu links.
  2. Selecteer de conversatie in je Prullenbak.
  3. Klik op more_vert Meer in de blauwe balk.
  4. Selecteer delete_forever Verwijder conversatie.
    Een nieuw scherm verschijnt met de vraag of je zeker weet dat je de conversatie wilt verwijderen.
  5. Klik Verwijderen om te bevestigen.
    Je hebt nu de conversatie permanent verwijdert. Je bent ook verwijdert uit deze conversatie als deelnemer.
Eenmaal verwijderd uit de conversatie als deelnemer, is het niet meer mogelijk deze in te zien.

Was dit artikel behulpzaam?

thumb_up thumb_down