Wanneer je een (gratis) persoonlijk account hebt aangemaakt, maar deze niet meer wilt of nodig hebt kan je je account verwijderen.

Lees hier hoe je jouw account kan verwijderen.

Wanneer je jouw ZIVVER-account verwijdert gaan alle berichten en instellingen verloren. Dit kan op geen enkele manier hersteld worden.

Was dit artikel behulpzaam?

thumb_up thumb_down